Автор: Jessie
Публикувано на: 14.04.2011 11:51:54

Рейтинг:

Andrea

„За да правиш голяма мода ти трябват много пари“, казват запознати. И добавят „Когато пари няма, човек развива креативност“. И затова, щом парите не достигат за облекло от големите френски модни къщи, немците започват да се обличат у дома. Така в Берлин възниква малкият бутик на Андреа Шелинг (Andrea Schelling). Работата е там, че известната само в Германия Андреа Шелинг е изумително талантлива. И нейната мода съперничи на големите имена и марките столетници.

 

Облеклата, създадени от Андреа са фини, изящни и приличат на театрален реквизит. Тук е роклята на Дездемона, накарала Отело да ревнува.
 
Виждаме и балния тоалет на Ана Каренина, който съблазнил Вронски.
 
Има я и Дейзи, безрасъдната любима на Великия Гетсби. И много други литературни хубавици висят на закачалките в бутика на Andrea Schelling, просто защото моделиерката, която ги е създала е истински творец. Истинското изкуство остава, преминавайки през годините. То се цени вечно.
 
Ако ви предстои абитуриентски бал, хвърлете поглед на колекцията на Andrea Schelling, може да ви даде добри идеи и със сигурност, ще ви покаже стилна визия за вашия първи бал.
 
Снимки:andreaschelling.com
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори
Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg