Автор: Jessie
Публикувано на: 30.03.2011 10:04:28

Рейтинг:

Ангелско

Супермоделът Адриана Лима, един от ангелите на Victoria's Secret, се кълне, че онова, което е облякла определя настроението й и как се държи. Дори и на подиума. Адриана, специалистка по ангелски сексапил уверява, че в ежедневието, правилно избраният тоалет придава усещане за женственост.

„Високите токчета безусловно помагат да се почувствате уверени в своето великолепие“ – твърди Адриана – „Токовете придават на нозете по-голяма дължина и изящество.Хич не ми харесва идеята да се появя пред хората с ниски чехли или балетни пантофки. У дома, разбира се, мога да отпочивам с пантофи, но когато работя или искам да се чувствам наистина женствена – задължително слагам токове. Вашите дрехи и дори гримът ви влияят на самочувствието и определят настроението. Когато работя като модел за Victoria's Secret цялата в кадифе и съблазнителна дантела, прическата ми е лека и романтична, а гримът – мечтателен. Всичко това ражда определено настроение, определени пози.“

Така че животът на ангелите не е лесен – всякога на високи токове и романтична дантела. Което вероятно се компенсира от хонорарите им, но Адриана не е уверена и в това, защото заявява „Никога няма да позволя на дъщеря си да стане модел, дори и да иска“.

Адриана Лима е бразилка, родена през 1981 г. На 13 години става модел на Ford Models и заживява сама в Ню Йорк. Пред медиите твърди, че е праволинейна католичка и ще остане девствена до сватбата си. Преди да се ожени е гадже на доста известни мъже от хай-лайфа. Дълго излиза с Лени Кравиц. През 2009г. бразилката се жени за сръбския баскетболист Марко Ярич. Същата година (точно 9 месеца по-късно им се ражда дъщеря).

Галерия Адриана Лима
Ангелско настроение
Ангелско настроение
Ангелско настроение
Ангелско настроение
Ангелско настроение
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg