Автор: Jessie
Публикувано на: 05.04.2011 12:46:19

Рейтинг:

Балетните

Балетните пантофки са най-удобните обувки за всеки ден през цялата пролет, че и през лятото. Те отлично подхождат на тесни джинси, рокли, даже и на плажни кърпи. И са чудесни за работа, разходка и туризъм. Има един единствен човек на планетата, който мрази балетните пантофки и това е Виктория Бекъм (което от своя страна е основателна причина всички други да ги харесват).

Този сезон са актуални балеринки от кожа на питон, каквито имаше в колекциите на Miu Miu, Lanvin, Alaia и Christian Louboutin. Разбира се, такъв тип пътъчки могат да се намерят и на много по-приемливи цени.

Други дизайнери като Marc Jacobs и Miu Miu са посветили колекциите си на ретро точките. Очевидно топчестите принтове ще ни връхлетят през топлия сезон. За да се подготвим за тази напаст, можем да прегледаме какво се предлага от моделиерите.

Розови цветове и гумени пантофки. Това е новата рецепта на Пепеляшка, според Vivienne Westwood. Тя е много подходяща за дъждовните априлски дни.

Начинаещите балерини, както и почитателките на фриволната лекота вероятно ще изберат балетни пантофки с панделки, увиващи се около глезена. С напредването на винтидж модата, подобни ретро решения стават все по-актуални. Да не говорим, че такива обувки, завръзващи се около глезена, са идеални за по-малки деца: те не се изхлузват и никога не се губят.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg