Автор: Jessie
Публикувано на: 18.05.2011 13:49:37

Рейтинг:

Бански

Както стана ясно, жените във Великобритания са тези, които купуват сутиени с най-големи размери. Благодарение на търсенето, веднага се оформила и линия на предлагане: в един от английските университети разработили проект на тема „Най-подходящият бански за плюс-размер“. Проектът бил оглавен от дизайнерката на бельо Лаура Ратрей.

 

Лаура и нейните асистенти изследвали 5 400 жени, смятащи себе си за наднормени. В резултат на проучването учените установили, че жените пълнеят предимно по три начина. Някои наливат фигура във форма на пясъчен часовник (рамене и бюст, пропорционални на ханш и бедра), други се оформят като зряла круша (едри бедра и слаба горна част) и трети правят андрогенна фигура като наедряват откъм врата и бюста, но остават със слаби крака (тази фигура била наречена „ябълка“.) 
 
Впрочем, тези фигурални типове са известни още отпреди 20 години, но след като Лаура потвърдила познатите физически конфигурации, седнала и измислила идеалния бански костюм за всяка от проблемните фигури.
 
И така Лаура Ратрей препоръчва на дамите с фигура като пясъчен часовник да носят бански с дълбоко V-образно деколте, на представителките на прекрасния пол с крушообразна физика – да обличат бански без презрамки, с асиметрични деколтета или с други привличащи вниманието орнаменти, а на тези с едрата горна част (тип „ябълка“) – да купуват бански с деколте тип „сърце“. 
 
Лаура се аргументира с това, че V-образното деколте препраща вниманието към оформената талия и кръшната физика (независимо, че е +). 
 
Банският без презрамки или  с асиметрично закопчаване привлича интерес към горната част на тялото (в крушовидната форма там е слаба и стройна зона) и открива достойнствата на физиката. 
 
А в ябълковидната структура деколтето „сърце“ демонстрира красивите пищни форми на бюста, без да открива излишно много плът.
Бански за проблемна фигура
Бански за проблемна фигура
Бански за проблемна фигура
Бански за проблемна фигура
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg