Автор: Jessie
Публикувано на: 13.04.2011 16:17:49

Рейтинг:

Черната

Мъжката пролетна колекция на Emporio Armani е много приятна, само дето е твърде черна като за този сезон. Първото нещо, което си мислиш, като гледаш дрехите от колекцията е „Армани премина към Тъмната страна“. Или пък, че е прекалил с гледането на поредицата „Здрач“. А това, че накрая на ревюто излиза армия млади момчета (нали е мъжка колекция), облечени като нацисти, наистина идва твърде арт. Малко в повечко арт.

 

Emporio Armani подчертава отново модните за сезона мотиви, а именно тесни като клин мъжки панталони, змийски и крокодилски мотиви (дори и по късите гащета), камуфлажни шлифери и спомен за 80-те в някои модели панталони. Въпросните панталони са широки горе, с басти, а надолу към крачола се стесняват. Което е значително по-приятна гледка от възкриви мъжки крачка в тесни, прилепнали като клин панталони.
 
Армани лансира удобни на вид черни сандали и вероятно те ще са много търсени този сезон: черни, без превземки, с ниска подметка и стабилен вид.
 
В ревюто са показани и бански костюми, някои от които с презрамки като през 20-те години на миналия век. Други са с дълги крачоли и биха изглеждали наистина забавни, ако не бяха така строго черни.
 
Единствените цветове в колекцията на Emporio Armani – освен черният – са бяло и сиво и то съвсем премерено.
 
Понеже е изключително прецизно изработена, пролетната линия на Emporio Armani ще намери своите почитатели. Най-малкото ще се хареса на тези, които няма да се чудят с какво да комбинират черното. С черно!
 
Снимки: sunraines.com
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg