Автор: Jessie
Публикувано на: 10.05.2011 13:58:38

Рейтинг:

Червило

Създаването на Besame (целувай ме, исп.) беше вдъхновено от прекрасните жени в моето детство, казва собственичката на компанията Габриела Ернандес. Майка ми и баба ми никога не излизаха навън без червило и грим. И винаги изглеждаха сияйно. Създадох фирмата, защото исках да споделя любовта си към ретро съвършенството с жените наоколо.

Тъй като винаги съм се интересувала от историята на козметиката и разкрасителните средства, не ми е трудно да извлека есенцията на някогашната мода и да я въплатя в днешните тенденции.

Аз имам две деца, но се опитвам да не занемарявам външността си. И уча децата на това: хората, които те познават, трябва да те виждат в най-добрата ти светлина. Въпрос на уважение е да се представиш в спретнат и добър вид.

Besame се ръководи от козметичните тенденции на 40-те години на 20 век, които са действително много актуални в момента. Имаме руж и червило „куршум“, които са били на гребена на вълната на военновременната мода, казва Габриела Ернандес.

Червилото на Besame възражда удоволствието да се грижиш за себе си, позабравено в днешно време. А именно червилото е символа на насладата да бъдеш жена.

Червилото е задължително за една лейди. Без червило жената е като без дрехи. Слагайте червило без значение къде отивате. Слагайте червило без значение как се чувствате, е посланието на госпожа Besame.

Червило за целувки
Червило за целувки
Червило за целувки
Червило за целувки
Червило за целувки
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg