Автор: Jessie
Публикувано на: 27.04.2011 15:15:11

Рейтинг:

D&G

D&G е младежкият лейбъл на италианската модна къща Dolce & Gabanna. Марката D&G е специализирана в производството на дрехи и аксесоари, които биха се понравили на по-младите хора. В пролетно-лятната й мъжка колекция се предлагат дрехи за свободно време, летни хавайски ризи, плажни костюми, дънки и обувки за университетската скамейка, пикници по поляни, разходки в парка и прочее забавления, които увличат младите мъже.

 

Пролетно-лятната колекция на D&G е подходяща за пътешествия, плаж, спорт и дори за сън на непознати места. Колекцията е в много приятни, леки цветове, някои от облеклата са пастелни или дори чисто бели. Като цяло дрехите са подходящи за комбиниране помежду си, макар че някои са в червено каре, а други в бледокафяви хавайски мотиви.
 
Бяло, синьо, моряшко синьо, пастелно, червено и различни нюанси на зеленото са ползвани за създаването на мъжката колекция на D&G.
 
По подиума се разходиха кожени якета (някои сини или лилави), изтъркани джинси, белезникави дънки, карирани червени шорти, хавайски плажни гащета. Зелените елементи могат да се комбинират с абсолютно всичко и дори съчетанието от колежанска жилетка с дълъг ръкав и шорти на хавайски цветя изглежда приятно шарено и забавно.
 
Любопитно е, че всички панталони на ревюто са широки в хълбоците (с обемни басти) и стесняващи се към стъпалото крачоли. Точно каквато беше модата през 80-те.
 
D&G не са забравили да включат в колекцията си спортните сакове от плат или кожа, така удобни и предпочитани от младите мъже.
Галерия D&G за мъже
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg