Автор: Jessie
Публикувано на: 04.04.2011 19:34:37

Рейтинг:

DKNY

Знаете ли кое й е хубавото на Дона Карън? Че умее да превърне скучното делово ежедневие в хилядоцветно парти, поръсено с щипка сексапил.

„Тези дрехи са всичко, нужно за Ню Йорк: шик, креативност, безгрижие, класика. Всеки се стреми към това“, казват от лейбъла DKNY (Дона Карън Ню Йорк). А те предоставят точно това, вълшебен коктейл от градско съвършенство.

DKNY предлага класика с характерния за Ню Йорк шик. Постига се без усилие, а ефектът е като „секси удар“, коментират от лейбъла. Наистина секси изглеждат пролетните поли с бежови воланчета и дължина високо над коляното. Същото определение можем да поставим и на ризите, направени от копринени шалове. Секси. Както и роклите, измайсторени от същите тези шалове. Същият етикет можем да залепим и върху сигнално розовите сака и алените остроноси обувки, които така подгряват настроението. Знаете ли, че и най-простата бежова рокля може да стане игрива и привлекателна, ако се комбинира с копринено фишу и червени лачени обувки? Червена точка за офис дрескодовете.

Чантите в колекцията са големи и макар да изглеждат делови, носят същата щипка… познайте какво. „Нашите чанти са големи и удобни, за да държите своя свят в своите ръце“, е мотото на производителя. Същото казват и за слънчевите очила от пролетната сесия: „Очилата ни са големи, за да блокират градското слънце“. Вероятно тези, които ще работят в града през горещите летни месеци, ще оценят загрижеността на работещата американка – Дона Карън.

Галерия DKNY пролет 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg