Автор: Jessie
Публикувано на: 31.03.2011 11:22:10

Рейтинг:

Ели

В света на висшата мода има само трима чужденци, допуснати да правят ревюта Haute Couture (висша мода, приготвяна по поръчка за платежоспособни клиенти). Двама са италианците Армани и Валентино, а третият е ливанецът Ели Сааб.

Като наблюдаваме ревюто на Ели Сааб, разбираме защо парижките сноби са допуснали дизайнер от далечния Близък Изток в техните редици. Защото е безпогрешен, съвършен и идеален.

На кинофестивалите и вечерните представления, където се събират големите звезди, 2/3 от дамите са облечени в рокли на Ели Сааб (Elie Saab).

Роклите на ливанския моделиер са толкова красиви, че просто никога не излизат от мода. Имате ли такъв тоалет, можете да си го носите тази пролет, догодина, след 10 години. Сигурно ще може да се носи от внуците ви и след 200, защото красотата е вечна.

Пролетта на 2011г. изглежда като разцъфнала градина. Нежни, фини, пастелни цветове са поникнали по роклите на Elie Saab. Меки, светли цветове галят окото, тоалетите са в пастелно зелено, синьо, жълто и розово или в яйчено бяло. Тюл, шифон, дантела и органза обгръщат нежно и с милувка снагата на момичетата, разходили вълшебните рокли по подиума. Напъпили тюлени цветове оформят картини по полите и раменете на девойчетата и ги превръщат до едно в принцеси на феите.

Романтични жени и приказни принцеси са тези, които ще облекат вечерните рокли на ливанеца, но в същото време те ще подчертаят и независимостта си, и изтънчената си самоувереност.

Както и събратята си дизайнери, Ели Сааб се връща в своите креативни фантазии към времето на оперните диви и кинозвездите от началото на 20 век.

Талиите в колекцията са добре подчертани със сатенени колани, но не са излишно пристегнати. Деколтетата са щедри, ръкавите, както и презрамките, са украсени с цветни букети и дантела. Вниманието към детайла е ключът към тази колекция. Скъпоценни силуети от фини материи са дошли от нощните приспивни песни и сънищата на всяка принцеса на феите.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg