Автор: Jessie
Публикувано на: 24.03.2011 17:26:43

Рейтинг:

Феята

Сватбените рокли на Вера Уонг (Vera Wang) са емблематични. Няма звезда в последното десетилетие, която да е минала под венчило без Вера Уонг. Уонг е автор на булченските рокли на Марая Кери, Алиса Милано, Иванка Тръмп, Джесика Симпсън, Аврил Лавин, Виктория Бекъм, Дженифър Гарнър, Ума Търман, Сара-Мишел Гелар, Кейт Хъдзън, Дженифър Лопез...

Сватбената фея казва за колекцията си 2011, че се е опитала да съхрани изначалния интерес към булченската рокля, който всяко малко момиченце има. Всъщност, новата й колекция е вдъхновена от прелестните дами на Сесил Бийтън, който е фотограф, дизайнер и съветник по въпросите на стилистиката на висшето общество в периода 1930-1960г.), както и арт дизайнер на филма „Моята прекрасна лейди“ от 1964-та, с Одри Хепбърн в главната роля.

Всички рокли в тази колекция са съвършено скулптурирани облаци от тюл, коприна и сатен. Пролетните булки на Вера Уонг (Vera Wang) ще бъдат класически хубавици в бяло или слонова кост. Декорирани с грамадни цветя и апликирани изкусно, булките на сватбената фея са изискани и перфектни – точно каквато трябва да бъде всяка млада жена, не е ли така?

Читателски коментари

Анонимен 2011-03-27 14:01:56 0 отговори

Анонимен

haresva mi

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg