Автор: Jessie
Публикувано на: 27.04.2011 14:40:21

Рейтинг:

Гуинет

Гуинет Полтроу беше избрана от нюйоркската марка, производител на чанти и аксесоари, Coach за лице на предстоящата й колекция. По този повод Гуинет обяви: „Аз съм израснала в Ню Йорк и винаги съм приемала Coach като олицетворение на Ню Йорк и модата там. Никога няма да забравя своята първа чанта Coach“.

 

Разгневени американци веднага репликираха, че богаташката щерка Гуинет едва ли е имала дори и една вещ от Coach, която е марка за средната класа с достъпни и сравнително евтини изделия (Coach означава „пътнически вагон“ и „туристическа класа в самолет“). Присмяха се на звездата, известна с безупречния си, елитарен и скъпарски стил, че дори да е имала чанта Coach, татко й веднага я е инкрустирал с диаманти и рубини, за да бъде достатъчно скъпа за взискателната Гуинет.
 
Мадам Полтроу не обърна внимание на злословията по неин адрес и в петък преди Великден се появи сияеща в Лос Анджелис, където презентира своя книга. Книгата – познайте – е готварска! И се нарича „На моя татко момичето; вкусни и лесни ястия за цялото семейство“.
 
Ние не знаем колко умела е Гуинет пред печката – още повече, че тя е сред най-кльощавите холивудски звезди - но определено се убедихме за кой ли път, че много я бива с облеклото. Гуинет се беше нагласила в слънчево жълта рокля, сребърни сандали и бе гримирана в прасковено и златно.
 
Едно е ясно – Щом Гуинет Полтройу се е захванала, марката Coach ще регистрира продажби до небесата и златисто жълтото ще бъде новият моден хит. Може и да не е ясно колко я бива в кухнята, но отдавна си е създала име на една от модните икони оттатък океана.
Гуинет Полтроу ще представя Coach
Гуинет Полтроу ще представя Coach
Гуинет Полтроу ще представя Coach
Гуинет Полтроу ще представя Coach
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg