Автор: Jessie
Публикувано на: 19.04.2011 09:36:17

Рейтинг:

Handmade

Британските еко козметични продукти Handmade Naturals са собственост на българска емигрантка. Роси, която от години живее в Лондон е запалена по еко и био продуктите от злощастна подробност в личния й живот: дъщеря й имала силно алергична кожа. За да помогне на детето си Роси започнала да приготвя кремовете и шампоаните му сама. А после последвало патентоване и фирмата Handmade Naturals вече е предпочитан избор. След продължителни проучвания на бял свят се появява и първият продукт на марката или Balancing face cream, който бързо помага за разрешaване на проблемите с кожата на лицето. Този крем е най-добре продавания продукт на Handmade Naturals и до сега.

 

Българката изготвя продуктите за красота без консерванти и без груби пенители. Тестването върху животни също не се толерира, а продуктите не съдържат животински съставки (като изключим пчелния восък) и повечето са веган. Ръчната изработка и влагането на био съставки и съставки от Справедлива търговия в продуктите е от значение, та даже и да не са подпечатни от скъп сертификат. Какво казва Роси за производството: „Всичко се прави на ръка. Няма машина за пълнене, нито за лепене на етикет. Отнема време и е трудоемко, но само така може да се гарантира какво влиза във всяко едно бурканче или бутилка. Моята козметика е 100% натурална и когато цената позволява използвам и био съставки“.

 
Handmade naturals печелят вниманието на Джени Ли Грейс (Janey Lee Grace) – английска знаменитост, издала редица книги на еко тематика и радиоводеща със 7 милиона слушатели по BBC, която има свой списък с препоръчани био и еко продукти. В него са добавени и ръчните кремове на Роси със следния коментар: „Балсамът със зехтин и жожоба мирише божествено и успява да разплете и неразплитащите се кичури. 100 процента натурална козметика и много повече…“
 
Кремовете, балсамите, шампоаните и лосионите на Handmade Naturals са подходящи за чувствителна и зряла кожа, за бебета, както и за употреба по време на бременност. Изделията най-често са без аромат, направени ръчно от чисто масло. Нежни и лесно попиващи за всички видове кожа, подходящи са за хора, които са чувствителни към етерични масла и есенции от цветя.
 

По инфо на kukuriak.com и zoya.bg

Handmade Naturals – британска еко козметика, създадена от българка
Handmade Naturals – британска еко козметика, създадена от българка
Handmade Naturals – британска еко козметика, създадена от българка
Handmade Naturals – британска еко козметика, създадена от българка
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg