Автор: Jessie
Публикувано на: 01.04.2011 12:33:05

Рейтинг:

Жалба

Няма спор, че сред тазгодишните мъжки колекции (за пролетния моден сезон) най-тежкарският шик притежават моделите на Versace. Донатела и дизайнерът й Мартин Бел, новият шеф на мъжката секция в модната къща, безспорно се опитват да възкресят спомена за Елвис Пресли. Изобилие от черни и бели геометрични фигури, принтирани върху къси ръкави, колежански якички, тениски и бельо. Колекцията е вдъхновена от класическите филми на 70-те (визията на Джон Траволта в „Брилянтин“) и е предназначена за всички, които обичат да разпускат в събота вечер под звуците на песните на Елвис Пресли.

Колекцията на Versace предлага затворени по врата тениски, ризи с хипер скъсени яки, кожени якета с драперии, скъсени и стеснени панталони, прилепнали по краката като клинове, които блестят от светлината, остри обувки, доста от които двуцветни. Прическите, които вървят с тази визия са като на пробудена от сън Медуза Горгона или най-малкото като букет, забравен на двора. Всичкото това е съчетано с елвисоподобен бретон.

Рок-н-рол шик се съчетава с каубойски ресни по якетата и даже по панталоните в пролетта на Донатела. Черни, бели и дори червени кожени якета скриват ризи от прозрачни материи и без ръкави. Панталоните – вече говорихме за тях – са перфектни за всеки, който иска да прекара вечерта в компанията на своето старомодно момиче, слушайки песни от 60-те.

Донатела Версаче е смел мениджър и определено авангардна жена, щом е решила да продуцира подобна колекция. Критиците обаче смятат, че тези дрехи ще се понравят само на малка група хора, които ще разберат посланието и ще се насладят на артистизма им.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg