Автор: Jessie
Публикувано на: 19.05.2011 15:20:13

Рейтинг:

Jean-Paul

Не мога да си представя кой би се облякъл в дрехите от лятната колекция на Gaultier: те са откровено, безсрамно кабаретни. Не стават нито за вечерни събития, нито за официални събирания, нито да ходиш на улицата с тях.

 

Но, за бога, колко са прекрасни само!
 
Всички модели са с мрежести чорапи, кървав лак на ноктите, цигаре в ръка (предупреждавам, че извън дефилетата пушенето е вредно!), лачени обувки с каишки, вталени рокли и къдрички в косите.
 
А за грима какво да кажем? Подчертани с туш очи, червени устни като печат върху бяло лице. Косите са старателно гелосани и под странните пънк оперения, които вероятно служат за украса, прическата е изрядна, старомодна и умопомрачаващо сексапилна.
 
И дори никой да не се облече в тоалетите от дефилето на Jean-Paul Gaultier, духът на тая колекция вече броди из Европа (вероятно и навсякъде другаде) и вдъхновява нежния пол за забавления, танци и дяволито отношение към живота. 
 
Това лято ще има доста случаи, в които въплътеният дух на скандалната колекция ще намигва от алени нокти, кърваво червило, ретро къдрици или мрежести чорапи.
 
снимки: fashioninquisitive.com
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg