Автор: Jessie
Публикувано на: 06.04.2011 17:36:18

Рейтинг:

Как

На 20 - На тази възраст можете да се появите на улицата всякак. Бъдете модни, но все пак внимавайте какво купувате. Не е нужно да претъпкате цял гардероб, ако ще носите цяло лято само две фланелки. Мислете как ще организирате своя гардероб, съобразно дрескода на учреждението, в което работите или учите. Прегледайте модните списания и книгите със съвети за красота как се съчетават дрехи. Различни стилове и различни цветове. Ако смятате да правите кариера в банка или в държавна институция, там не може да комбинирате копринена пижама и ботуши Ugg’s. Уличната мода я познавате добре, защото практически вие я създавате. Единствено може да ообърнете внимание на офис стилистиката.

На 30 – Казват, че 30 годишните са новите тийнейджърки. Все пак, ако сте над 35, е добре да започнете да пораствате стилово. Край с визията „фолк-звезда“. Особено, ако сте млада майка или напредвате в кариерата. Не изпадайте обаче и в другата крайност: да не ви пука как изглеждате. Животът е пред вас, така че не се занемарявайте. Тъкмо сега е моментът да изглеждате модно и шик. Помислете за дългите рокли. Ако имате малко дете или сте се заседявали пред работната маса, може да сте загубили гъвкавостта на момичешката физика, но дългата рокля прикрива този недостатък. Прибавете тънък, прозрачен шал и няколко (няколко! Не 275 милиона) златни гривни и обеци. Погледнете Гуен Стефани и Гуинет Полтроу: винаги биват сочени за най-изисканите жени в шоубизнеса. А са почти на 40 и с по няколко деца.

На 40 – Тук определено няма тийнейджърски илюзии. Което не е лошо. Дотук вече сте разбрали кое отива на вашия тип физика и какви цветове ви подхождат. Важното е да подбирате дрехата така, че да е ласкава към натюрела ви. Отдавна не може да излизате на улицата както ви падне. Няма да минете за интересна, а за повлекана. Така че поддържайте дрехите си изрядни и следете тенденциите. Не се обличайте както през юношеството си, движете се в крак с времето. Все пак не преигравайте, няма нужда да се прекалява. Най-безопасно е да се снабдявате с модни аксесоари, а дрехите ви да бъдат в графата “класически“. Ако си падате по малките лъскави дрънкулки, слагайте, но само по една. Сега е времето да бъдете изискана и шик, а това се постига с простота.

На 50 – На тия години жените от Запада взимат дълги отпуски и танцуват като изветрели из гръцките таверни. Изобщо не се залепяйте за класическия силует и черните дрехи. Точно наопаки. Запишете се на аеробика (или на аржентинско танго и салса), купете си дънки и се лакирайте в крещящо розово. Дънките са най-хубавото облекло за жената на всяка възраст: издължават краката, прибират корема. Вземете си алено червило – да освежи кожата на лицето си и портокалова блуза, за да засияете в нея. Бледа резеда, канарено жълто, портокал, неоново лилаво – това са модните цветове за лятото. Обзаведете се.

Снимки: photobucket.com

Как да изглеждаме модно на всяка възраст
Как да изглеждаме модно на всяка възраст
Как да изглеждаме модно на всяка възраст
Как да изглеждаме модно на всяка възраст
Как да изглеждаме модно на всяка възраст
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg