Автор: Jessie
Публикувано на: 21.04.2011 13:20:32

Рейтинг:

Как

Правилно коригираният хранителен режим може да ускори процеса на отслабване във вашата диета, кълнат се диетолозите. Така че, хайде да проверим кои са тези хранителни продукти, които ни помагат да станем по-стройни.

 

Първо място в отслабителните експерименти заемат яйцата. Яйцето има отрицателен енергиен баланс, то изразходва повече енергия на организма за неговото храносмилане, отколкото доставя. Тогава откъде накъде културистите и сумистите плюскат яйца за наедряване, много любопитно? Американски диетолози са установили, че употребата на яйца в диетата ускоряват 65% отслабването. Вероятно затова американците до един са слаби и стройни.
 
Както и да е, японците пък смятат яйцето за удебелител. А какво японците ползват за храна, та са така стройни? Ами риба. Риба и водорасли се предлагат във всеки уважаващ себе си суши бар. Японките са стройни и диетата им е проверена.
 
Друга проверена диета е цитрусовата. Грейпфрутите са абсолютните слабители. Казват, че същата работа вършели и ананасите.
 
Авокадото също има своите почитатели. Не се заблуждавайте от мазната му мека ядка. Всъщност авокадото (консумирано с мярка) спомага за тоталното разграждане на мастните депа.
 
Средиземноморският слабител е доматът. Домати с маслини за вегетарианците и домати с нетлъста риба за останалите. Ако обичате лук, включете и него. Салатата е превъзходна, а и се топят килца.
Галерия Диетично меню
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg