Автор: Jessie
Публикувано на: 13.05.2011 15:02:56

Рейтинг:

Как

Мъжете са странни същества. На свръхмодните панталони от най-скъпия бутик в МОЛ-а даже не обръщат внимание, актуалните дантелени клинове ги оставят равнодушни, а при вида на потресаващите нови шалвари само мръщят вежди… Затова пък най-простата бяла риза с отворено на врата копченце и черна права пола до коляното ги довеждат до възторг. Каква е мъжката логика? Понякога са направо неразгадаеми!

Като начало – няколко общи правила, към които една дама трябва да се придържа (независимо от възрастта си – правилата са вечни – както и мъжката логика). Ако искате да се обличате така, че да се харесвате на мъжете, а не да правите впечатление на приятелките си, е добре да ги спазвате. Понеже жената се впечатлява от стилистиката и цената на дрехата, а мъжът – само от извивките на тялото ви.

И така. Женската дреха ТРЯБВА:
1. да се отличава от мъжката. Което значи – поли, рокли, сукмани, високи токчета, красиво бельо.
2. да прави жената женствена
3. да следва анатомичните очертания на фигурата
4. да прави жената секси (ама не прекалено вулгарна)

А сега да обърнем внимание на някои подробности:

Тясна, прилепваща дреха
Разбира се, на нормалните мъже им харесва да се наслаждават на мадама с впити дрехи. Обаче внимавайте: дрехата трябва меко и деликатно да подчертава тялото, да прави намеци, но не вулгарно да крещи „вижте ме“, без да оставя място за фантазия и въображение.

Чиста дреха
Колкото и да са модни изтърканите дънки, разрязани тук и там, избелените фланели и мръсноватите панталони в стил „милитъри“, мъжът не възприема момичетата, облечени така за секси. Крехката мъжка душа се вълнува от нежната, внимателно подбрана цветова гама, чистотата и скромната порядъчност. Просто и ясно!

Прости послания
Ако искате мъжът да ви гледа в лицето, не му отвличайте вниманието с тъпашки картинки, надписи и финтифлюшки по дрехата ви! За да може кавалерът да оцени фигурата и походката ви, не му пречете с излишни орнаменти и рисунки. Особено нежни по физическа структура момичета не трябва да се гиздят с излишни красоти – гаджето ви ще забелязва маргаритките, вместо грацията на ръцете ви.

Подчертана женственост
Говорим преди всичко за ефирни материи и въздушни тъкани, полупрозрачни дълги поли, леки сукмани в стил „прованс“, открити сандали. Ако жената умее с вкус да подбере украшенията си, смело да се възползва: мъжете харесват женските аксесоари като шапчици, гривни, обеци и коланчета. Главното е всичко да се комбинира с мярка.

Тъкани, приятни за допир
Гледайки жената, всеки мъж си представя как ще я докосва. Ако сте намъкнати в груби, шаячни платове или в нечисти, промазани маскировъчни гащи, бр-р-р кой ще иска да ви погали? Далеч по-приятно е да се общува с жена в коприна, кадифе, памук или кашмир.

Поли
Ясно е, че женска фигура в пола е най-приятната гледка (е, може би и в някои дънки женското тяло изглежда супер). И съвсем не е нужно да се нагласите в минижуп. Дълга пола с цепки е също толкова ефектна. Много добро впечатление създават и дългите, широки рокли от ефирни материи (както вече казахме). Всички тези тоалети разгорещяват мъжката фантазия.

Секси намек
Смело използвайте факта, че сте от женски пол: съблазнителни чорапи, високи токове, приятни деколтета… Само не и всичко това наведнъж. Нали казахме, че няма да показвате всички прелести накуп. Те задушават фантазията! Мъжете са еднопистови същества, много съблазни накуп разфокусират вниманието им. Или ще направят погрешното заключение, че имате леко поведение. И имайте предвид, че късата пола или прозрачната блуза видимо ще повишат мъжкия интерес към вас. Бъдете готова за това.

Black leather
Някои господа просто подлудяват при вида на кожени дрехи. Ако се обличате така, гледайте кожата да е тъмна, едноцветна, без излишни капси и пирони, и да прилепва към фигурата ви. Коженото изделие просто привлича като магнит мъжката ръка.

Токчета
Да! Хилята пъти „да“. Много жени са готови на какво ли не (включително изкривяване на стъпалата), само за да не заменят високите токове с плоски като портокалова кора пътъци. И са прави: женско краче в обувка на ток е гледка, от която очи не можеш да откъснеш. Ами само си помислете за походката на жена на ток – как полюшва бедра – и ще ви се изясни картинката. Не забравяйте също, че мъжете харесват отворени сандали и яркоцветни обувки. Не само черно.

Цепка
Ако облечете тясна пола с цепка, ще получите безпределно мъжко възхищение. Гаранция! А ако сложите пола с цепки от двете страни, възхищението на мъжкия пол ще намалее наполовина. Защо? Ами нали вече казахме, че мъжът не може да разпределя вниманието си на няколко места. Разфокусира се. Затова повече от една закачка му се вижда вулгарна. Това е – ясно като бял ден.

Секретарка и стюардеса
Още никой не е дал отговор защо простата бяла (или едноцветна) блуза с черна права пола извиква такъв масов възторг у господата. Може би защото прилича на униформа – секретарска или на стюардеса т.е. „семпла, чиста и всеотдайно готова да помогне“. Никакво превъзходство, никакво излишество, което да застрашава мъжкото его. А ако блузката е от прозирна материя и е с 1-2 разкопчани копчета, то тогава говорим за еротична бомба!

Вталена рокля
По въпросa с талията мъжете навред по света са единодушни: талията трябва да си е на мястото! А не под гърдите, на бедрата или където там обичат да експериментират моделиерите (имайте предвид, че грамаден процент от дизайнерите са хомосексуални. Те гледат на жената като на закачалка за произведения на изкуството. Мъжът със стандартна сексуалност има друг поглед). За нормалните мъже талия под гърдите говори за бременност, а талия на бедрата – за малко и неразвито момиченце.

Дънките
А това е облекло вън от всякаква конкуренция! Особено, ако моделът обгръща бедрата и нозете плътно и прави фигурата красива. Дънките, които мъжете харесват са едноцветни (не са „варени“, разръфани, нямат кръпки или апликации с пеперуди и камъчета).

И да обобщим: нормалният мъж няма да се захласне по дрехата ви, а имената на дизайнерите за него са на китайски. Дрехата служи за пред господата само, за да им се покажете като „привлекателна“ или като „незабележима“. Това е.

Илюстрациите са на американския pin-up художник Джил Елвгрен

Галерия По мъжки вкус
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg