Автор: Jessie
Публикувано на: 07.04.2011 17:53:09

Рейтинг:

Колекциите

Тори Бърч е американка от Филаделфия, родена през 1966г. Майка на три деца, оказала се след развода си единствен родител. Започва да работи с различни дизайнери като Вера Уонг и Ралф Уорън. Сътрудничи на модни списания. През 2004-та създава своя собствена марка, която тутакси е препоръчана на драгите американски зрители от самата Опра Уинфри. Внезапно момичето от Филаделфия става прочут дизайнер.

Макар самата Тори да казва, че има по-големи, по-прочути и далеч по-влиятелни марки, като се вгледаме в колекцията й за пролет-лято 2011, виждаме, че точно това са дрехите, които с удоволствие бихме носили. Същото се отнася и за приятелките ни. Защото всяка една от дрехите в партидата ready to wear (или pret-a-porter, т.е. конфекция) е точно такава: готова за носене. Просто родена за носене.

Тори Бърч определено донесе оранжевия цвят в модата на топлия сезон. Цялата й колекция изобилства от огнено оранжеви елементи: в част от продукцията това е цялата рокля, а другаде якичка или колан. Бижута, аксесоари и обувки – всичко в тази колекция изглежда удобно, спретнато и създава добро настроение.

Дрехите Tory Burch са съвсем класически и дори изчистени. Изглеждат удобни и създават усещане за свежест. „Сякаш гледаме 20-годишно момиче на улицата“, коментират модните критици.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg