Автор: Jessie
Публикувано на: 20.04.2011 14:11:43

Рейтинг:

Лесни

Много дами трудно избират прическа. И щом се харесат в някоя си я оформят с години. Нищо не е в състояние да ги накара да се променят. И това донякъде е правилно, защото така се създава постоянен образ (хората те свързват с него и се превръща в нещо като етикет).

Но понякога човек се нуждае от разнообразие, а и жената е всеизвестна с непостоянството си. Когато се нуждаете от промяна, най-лесно се префасонира косата. И то без излишно време и средства. Затова и ежедневните прически са лесни, бързо оформящи се и надеждни.

Така, ако косата ви е умерено дълга, защо не се разнообразите като смените пътя в другата посока и не направите зигзагообразна пътечка?

Фиксирайте с лак и ето – нова и свежа прическа за 1 мин. време.

Казват, че къдриците държат най-дълго прическата. Така де, даже и да се поизправят, даже и да поувиснат, те пак си остават къдрици. Изпробвайте различни дебелини ролки и продълговати папийоти на една и съща подстрижка. Ефектът всеки път ще е различен.

Не ви се занимава с косата днес? Защипете една ярка шнола с множество камъчета и ще изглеждате супер модно за нула време. Всички шнолки, фиби, щъркели и фуркети са перфектни при бързо оформяне. Можете да усучете около пръста си кичур, колкото дебел ви харесва, и да го прикрепите с въпросната фиба. Прическите, които се получават са от младежки закачливи до свръх прелъстителни.

Ако имате дълга до раменете или повече коса, прическите ви могат да са различни всеки ден: плитки, опашки, джувки и къдрички – стават за 10 до 15 минути.

Само не забравяйте, че косата трябва да се третира умерено с препарати и горещ въздух. По-добре да я намотаем около ролки от вечерта, отколкото да я сушим и изтезаваме денонощно.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg