Автор: Jessie
Публикувано на: 11.05.2011 12:03:52

Рейтинг:

Мода

Още от миналата година дантелата е на почит. През зимните месеци тенденцията беше откровено причудлива, но сега си идва на мястото: дантелата е актуална, заедно с всички ретро, lady-like влияния.

Дантелата припомня за търпението и детайлността, с която може да бъде тъкмена една женска дреха и за старанието и деликатността, с които да се носи дамското облекло.

Дантелата, облечена в делнична ситуация, ни кара да се чувстваме като на празник, дори и в Макдоналдс. Дантелата освен това кара нашите компаньони да ни третират като лейди.

Дантелата превръща жената в принцеса и това се вижда от 100 км. Направете си експеримент: облечете дантелена блузка и се наблюдавайте отстрани. Брадичката е вирната, раменете изправени,а очите гордо стрелкат минувачите. Дантелата е вълшебна материя, нали?

Последната модна тенденция изисква носенето на дантела да е романтично, но не много префърцунено. Да е чувствено, но не прекомерно провокативно. Дантелата не е добавка към облеклото: тя е самото облекло. Този сезон носим дантелена рокля или дантелена блуза. Не само якичка или маншет.

Галерия Дантела скай
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg