Автор: Jessie
Публикувано на: 01.04.2011 11:37:27

Рейтинг:

Неувяхваща

Новата колекция на Evita Peroni е раят на парижките госпожици. Имат се предвид онези, дето са били госпожици преди войната.

При положение, че модните дизайнери така единодушно се връщат към ретро стилистиката между двете световни войни, Evita Peroni са на гребена на вълната и освен това украшенията им, както винаги, изглеждат възхитителни.

Изтънчен дизайн, елегантен стил и класическа естетика. Ето компонентите, от които се създава магията на име „a la mode“.

Голяма част от колекцията отдава почит на черното и бялото. Напомня ли ви това за Мадмоазел Шанел? Сатенени панделки, шифонени цветя, лакирана кожа и плетена дантела – това е непреходният лукс, който превръща всяка жена в загадъчна дама.

За пролетта и лятото от Evita Peroni предлагат ултра феминистична визия. Представете си как отваряте капака на кутията си за украшения и отвътре ви удря свръх романтична експлозия. Разточително, пищно, флорално великолепие от разцъфнали камелии, украшения за коса от шлифовани камъни и невероятни шифонени панделки.

Дизайнерите на Evita Peroni са нарекли пролетно-летните си изделия „Хубост без възраст“. Вероятно имат предвид, че истинската женственост, както и красотата са непреходни.

Марката е наречена на Ева (Евита) Перон, съпруга на аржентинския президент Хуан Доминго Перон, управлявал през 40-те и 50-те години на миналия век. Ева Перон е най-обичаната личност в своята страна, защото непрекъснато се грижела за бедните и мизерстващите. През цялото време, дори и когато посещавала приютите, Евита носела купища скъпи бижута.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg