Автор: Jessie
Публикувано на: 20.05.2011 11:57:27

Рейтинг:

Плитките

През 2005 начело на бившата руска република Украйна застана красива блондинка с дълга-предълга плитка, увита около главата. И светът полудя. Всички се влюбиха в Юлия Тимошенко и от тогава плитката е един от най-предпочитаните методи за привличане на внимание.

 

Може би защото навсякъде в цивилизования свят споменът за плетените коси на хубавиците още съществува в гените ни. Това лято плитките ще са отново на гребена на световното внимание, дизайнери като Alexander Wang, Miu Miu, Prada и Dsquared2 – показват в колекциите си всевъзможни версии на сплетените коси. И това ако не е свидетелство за хипер успеха на старата прическа на Рапунцел! 
 
Като изключим най-простичкото сплитане на една или две плитки (което може да се направи с много фантазия, украшения или раздърпани кичури), съществуват също и римската плитка (или рибена кост) – която по света наричат „френска“, прическата тип „холандска селянка“, която е запазена марка на украинската Юлия Тимошенко (А в Украйна и Русия наричат тази прическа „Гръцка плитка“), плитките в стил „афро“ т.е. милион тънки плитчици, плитката около кок тип „балерина“ или още „корона“ и какви ли не други вариации.
 
Ако ви предстои вечерно парти или излизане с приятели, или официално събитие… или просто отивате на плаж – плитките са идеални за всякакъв случай. И седят прекрасно.
Галерия Сплетена коса
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg