Автор: Jessie
Публикувано на: 12.05.2011 13:35:23

Рейтинг:

Последна

Започна кинофестивалът в Кан – празник на киното, но повече тържество на светския блясък, елегантността, суетата и снобизма.

Естествено, всички погледи са втренчени в роклите на кинозвездите, които се преобличат по 78 пъти на ден. Следобедни, привечерни, тържествени, бални и какви ли не тоалети се сменят непрестанно. Фестивалът продължава от 11 до 22 май и всяка актриса (и доста от актьорите) е домъкнала със себе си цял гардероб, с който да дефилира пред жадните обективи на фотографите.

В конкурсната програма на фестивала в Кан са включени филми от 33 държави, а извън конкурса ще бъдат показани разни нови шедьоври като „Полунощ в Париж“ на Уди Алън, „Карибски пирати“ – 120 серия и 2 български филма на млади автори.

Всички се тълпят в Кан не заради качественото кино (колцина останаха, дето харесват КАЧЕСТВЕНО кино), а заради звезди и звездички, които ще демонстрират най-новите тоалети на големи дизайнери. По тоалетите на знаменитостите светът си сверява часовника и се информира за модните тенденции. А дамите заимстват идеи за прически, кройки и удачен макиаж. Защото в този френски град звездите се показват на улицата като живи хора с излишните си килца и редките си коси, а далеч не са перфектните извънземни същества, които ни пробутва кинолентата.

Ума Търман, Джъд Лоу и Робърт де Ниро, се представиха като част от почетното жури; Рейчъл МакАдамс, Салма Хайек, Пенелопе Круз, Антонио Бандерас, Оуен Уилсън и даже мадам Бруни-Саркози (която има малка роля във филма на Уди Алън) преминаха по почетния червен килим и бяха приветствани от любопитните и фотографите на различни издания.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg