Автор: Jessie
Публикувано на: 12.05.2011 17:56:42

Рейтинг:

Прическите

След като разгледахме празничните рокли на актрисите, дефилирали по червения килим на фестивала в Кан, нека се съсредоточим върху още един важен елемент – прическите. Смело можем да препоръчаме на героините на предстоящите абитуриентски балове да прегледат как са били оформени косите на звездите във вечерта на официалното откриване на фестивала в Южна Франция.

Онова, което на пръв поглед можем да заключим е, че модата е ретро. Независимо дали косите се носят дълги или в късо каре, те са на букли като на някогашните фатални жени – актрисите от 40-те и 50-те.

Друг голям хит са прическите с кок. Не е важно дали кокът е ниско при тила или горе високо на темето (това зависи преди всичко от формата на лицето и дали то се нуждае от допълнителен обем), прическата кок минава за най-официалната вечерна украса.

Прави впечатление, че повечето актриси, дефилиращи по килима, бяха оформили прическите си в небрежен стил. Айшвария Рай, Ума Търман, Мелани Грифит, китайката Фанг Бинг-Бинг и Линда Канделини са единодушни в избора – кок и то небрежно оформен с висящи кичурчета.

Чешкият русокос ангел на Victoria’s secret – Каролина Куркова, Рейчъл МакАдамс, Салма Хайек и родената в Гърция актриса, писател и шеф на продуцентска къща Great Directors - Анжела Исмаилос демонстрират перфектна ретро визия.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg