Автор: Jessie
Публикувано на: 17.05.2011 12:38:30

Рейтинг:

Разноцветната

Цветната спирала за мигли се появява в бунтарските 60, когато хипитата преобръщат представите за красота и се фиксират върху всичко, което е шарено. 

 

От тогава цветната спирала заема водещи позиции в асортимента на производителите на декоративна козметика и се явява голяма любов на визажистите и гримьорите. Те неуморно повтарят, че разноцветната спирала може да разчупи образа, не само за вечерни и екстравагантни поводи,а и при ежедневния имидж. 
 
Гримът с цветна спирала е постоянна модна тенденция, тъй че и лято 2011 няма да е изключение. Освен черната лкасика, на подиумите в Милано, Ню Йорк и Лондон присъсъваха кафяви ресници, както и бронзови, зелени, лилави и даже неонови оттенъци.
 
Простият факт е, че цветната спирала придава на очите блясък, а на миглите – обем. 
 
Кафява спирала за ресници:
Кафявото е идеално за всеки ден, особено за топли блондинки, рижи и светли брюнетки. Класическото кафяво изглежда естествено върху миглите, предимството му е, че прави погледа визуално смекчен. Момичетата с кафяви, зелени или сиво-зелени очи и светла кожа могат да се възползват от кафявата спирала – седи чудесно!
 
Сива спирала:
Сивата спирала е идеална за миглите на светли блондинки. Момичетата със сиви очи, сини или зеленикави и коси в хладни гами на русото могат да се възползват от сивата спирала – за сияние и неустоим блясък.
 
Зелена спирала за мигли:
Зеленото е подходящо за момичета със зелени очи. Понеже се повтаря принципът „Очите и спиралата да са в един цвят, за да се избистри погледът“. Тъй че, зеленооки хубавици – зелената спирала е вашият козметичен удар!
 
Зелената спирала подхожда и на светлокафяви очи, от такова гримиране очите в кафяво придобиват лешников нюанс и дълбочина.
 
Синя спирала:
Ето още един пример за удачен избор във всяка ситуация! Независимо от оттенъка (електрик, люляково, тъмносин, турско син), синята спирала е чудесна и ексцентрична – става за вечерно парти и за разходка на улицата – Малвина е винаги красива, особено ако е синеока ;).
 
Тъмнооките могат да ползват синя спирала с нюанс в лила, защото иначе може да изглеждат странно. Синеоките блондинки могат да подберат какъвто оттенък си пожелаят, за тях синята спирала е превъзходен избор.
 
Патладжан и слива
Вкусните лилави оттенъци са истинска находка за тъмнооките и момичетата със зелени очи. Все пак лилавото е добавка към черния туш и очна линия, защото много червеникави нюанси без черен ограничител, правят окото да изглежда разплакано. 
Разноцветната спирала е радост за окото
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg