Автор: Jessie
Публикувано на: 09.05.2011 10:29:00

Рейтинг:

Салма

Трудно е да се повярва, че огнената брюнетка Салма Хайек е на 44 години. С бляскавата си коса и копринена кожа, холивудската знаменитост изглежда поне 15 години по-млада. Участвайки преди няколко години във филма „Фрида“, на хубавата Салма й хрумнало, че жените от родното й Мексико нямат достатъчно средства и възможности да изглеждат прекрасно като нея. И тази мисъл я завладяла.

Това подтикнало Салма да започнала да издирва рецепти и стари мексикански традиции за запазване на женската хубост, които обикновено се предават от майка на дъщеря.

Актрисата включила в рецептурната си книжка мексикански растения и билки, лекуващи рани и белези от изгорено, масло от „конча“ за избелване на петна, „накар“ срещу бръчки и разни слънцезащитни масла, и така създала своята мечтана козметична линия за подмладяване и поддържане на зряла хубост.

„Посветих 3 години от времето си за актьорска кариера, за да се роди тази марка. Така че не ми е скимнало да я създам за 14 часа“ – коментира труда си холивудската звезда. Актрисата с мексикански корени обещава първокласно качество на много приемлива цена. За да направи козметиката си достъпна за всяка жена, желаеща да е красива, Салма обработила съставките в малко известни лаборатории и се е доверила на съвсем малък екип разработващи специалисти. Първите продукти от марката “Nuance” ще се появят през август тази година и вероятно ще се продават в аптечната мрежа.

Салма Хайек създава козметична линия за зряла красота
Салма Хайек създава козметична линия за зряла красота
Салма Хайек създава козметична линия за зряла красота
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg