Автор: Jessie
Публикувано на: 18.03.2011 12:37:17

Рейтинг:

Старите

Старите дънки не се предават. Всеки сезон се наместват все по-удобно на лидерските си позиции. И на задните ни части.

Изработени преди 150 години от Леви Щраус и предназначени за работни панталони, дънките т.е. джинсите стават популярни с хипи движението. И остават до днес символ на равенството между половете и социалните групи.

Дънките прекрасно се комбинират с ефирна копринена ризка или с ръчно изплетен пуловер. Единствената грижа е каква кройка да изберем, за да подхожда на формите ни.

Когато купуваме дънки, е добре да знаем: занижената талия вече не е на гребена на вълната. Джинсите с удължена талия оптически издължават фигурата. На тъничките девойчета прекрасно подхождат дънки тип „кюнец“, докато на дамите над 40 години се полагат панталони с разкроен крачол и повече обем. Разръфаните и накълцани на 100 места дънки са табу за всички, преминали 25 години. Да подбираме джинси според собствения си стил и физика включва ширината на ханша, дължината на краката, както и дрехите и обувките, с които комбинираме въпросните панталони. При широки бедра добър избор са по-широчки дънки със светла ивица в средата. Пълничките дами с къси крачка изглеждат чудесно с разширяващи се от коляното клош крачоли. Ярките и ослепително бели джинси оптически уголемяват – те са за свръх слабите. Балетни пантофки прилягат чудесно на по-широки кройки или тип „шалвари“.

Ако искаме да изглеждаме модно през 2011-та, най-добре е да изоставим класическата кройка за по-добри времена. Адски са модни клиноподобните крачоли, ако физиката ви го позволява, не се колебайте. Модни са дънките с издължена горна част, дори такива, на които талията израства в корсет. Дънковият корсет прави тялото да изглежда женствено и примамливо и придава грация на силуета.

През 2011г. дънките са в различни цветове: сини, сиви, черни, кафяви. Стилът „гръндж“ се завръща на модния подиум и в уличната мода, което ще рече премити, изтъркани цветове. На мода са разрязани, изтъркани и надупчени дънки. Пак да повторим, че такава мода подхожда само на много млади хора. Тя е твърде агресивна и авангардна за жени (и мъже) над 25 години.

Галерия Дънки
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg