Автор: Jessie
Публикувано на: 21.03.2011 10:45:18

Рейтинг:

Страст

Стилното и красиво бельо е повече от необходимост за всяка жена. То прави чудеса със самооценката. Дантелената тайна: „ах, какво си имам скрито тука“, повишава стократно доверието в собствения безупречен образ.

Дамското бельо е любим артикул на дизайнерите, които работят доста плодотворно в тази сфера. Основните тенденции при долните дрехи могат да се изчерпят само с една дума: лукс. Или пък с две: ретро шик.

Памучните и трикотажните комплекти бельо са удобни. Затова те продължават да се носят. Традиционните лъскави атлазени екземпляри също не се предават. Особено място обаче заема кадифето. Кадифе, комбинирано с дантела е олицетворение на лукса, трябва да се признае. Всеки ще се съгласи,че апетитни женски форми, опаковани в кадифе и дантела, оглавяват десeтката за желани подаръци от тук до вечността. Разкошните материали, гладки и приятни при допир, са създадени да подаряват наслада. А и са удобни за носене.

Всички оттенъци на виолетовото (от люляково до крещящо пембяно) са на върха на тенденцията. Също актуални са вечните прасковено, алено, наситено синьо и патладжан – любимецът през този сезон. Класическите черно и бяло както винаги вдъхновяват моделиерите – те затова са класически, защото са вечно вдъхновение. Модни са също животинските принтове, геометричните фигури и всякакви фруктово-цветни комбинации, стига да изглеждат като измъкнати от 40-те или 50-те години. По отношение на страстните съблазнителни тоалети за събличане (за какво друго?) купата грабват прозрачните изрязани корсажи и нощнички. Комбинацията „прозрачно, черно и с алени панделки“ все още се възприема като рецепта трепач и няма заместител.

Популярни са моделиращите корсети или бюстие, свързано с дълги чорапи. Коланът за жартиери е елемент, недвусмислено говорещ за пикантна съблазън. Връзчици, панделки и воланчета, поставени на необходимите места, правят и най-постната физика апетитна и примамлива. Изобщо, модните модели в стил „будоарни откровения“ не оставят никого равнодушен. Атлазените бюстиета са така съвършени, че могат да минат за вечерни тоалети, а кокетните пеньоари в китайски стил, скриват недостатъците, като показват плавен силует и привлекателно хармонират с женската кожа. Всеки е навит на такова пижамено парти.

Простичкият и непреходен шик отличава последните колекции дамско бельо: стремежът да се подчертае женският чар и загърбването на всякакви унисекс влияния, правят жената да изглежда привлекателна, дори отгоре да е навлечена в най-скромния и безцветен делови тоалет. Благодарение на тайната, известна само на нея – че под хладната външност се крие съвършената комбинация от страст и красота.

Читателски коментари

Дрехите & Бельото - http://www.beljoto.com 2011-04-07 22:02:03 0 отговори

Дрехите & Бельото - http://www.beljoto.com

Комплектите дамско бельо е добро решение за гардероба. Искам да добавя само, че новите колекции 2011 на Лормар и Силей включват комплекти описани в статията по-горе.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg