Автор: Jessie
Публикувано на: 16.05.2011 21:11:42

Рейтинг:

Венчални

Покрай кралската сватба на английския престолонаследник и неговата милионерка от народа, светът полудя на тема „сватби“.

Всички атрибути на брачното тайнство се разглеждат под лупа: рокли, воали, коронки и пътъци се дискутират до припадък.

По отношение на сватбите е ясно, че преди английския принц да се задомили доста големи и малки звезди по света. В това число и немалко принцове и принцеси.

И макар че венчалният пръстен на лейди Даяна (майката на Уилям, чийто син камък вече краси ръчицата на новата принцеса) е ненадминат по слава, то и други знаменитости също бунтуват умовете на жените по света с техните брачни пръстени.

Прави впечатление, че когато става дума за годежните накити на принцове и принцеси или политически величия, украшенията са малки, деликатни, изискани и семпли (все пак се купуват с данъците, платени от поданиците я).

А щом говорим за оброчните пръстени на звезди от малка или голяма величина – пръстените могат да стигнат чутовни размери. Например всепризнат е пръстенът на Салма Хайек, получен от нейния френски милионер. Или Този на Марая Кери, който има размерите на украшение на рап икона.

Като говорим за азиатски сватби на прочути лица пък можем направо да занемеем от размера на камъка. Изключение тук прави принцесата на Йордания Рания, която се омъжи в средата на 90-те за престолонаследника на арабската държава по изключително европейски модел и съответно се похвали със скромен диамантен пръстен.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg