Автор: Jessie
Публикувано на: 18.03.2011 10:01:27

Рейтинг:

Весели

„Пролетта лека и весела идва с тихи стъпки“. Само така си мислите. Модните корифеи решиха друго. Тази пролет набива на тежки платформи и се разхожда „с обуща подковани“. Горе-долу така стоят нещата с новините от световните модни столици. И все пак в какво положение ще се озоват нашите крачета с настъпването на новия сезон?

Преди всичко ще ни бъде удобно. Обувките – дори и на много висок ток – си имат своята платформа, която смекчава ситуацията. Остроноси патъци почти няма, което значи, че нозете ни ще се чувстват комфортно в разумни и анатомично пригодени форми. Освен това, плоските балетни пантофки с подметка като портокалова кора все още се носят на гребена на вълната.

Обувките на пролетта са с меки цветове и здраво са стъпили на земята. За преходните дни удачен избор са полуботите без ток, декорирани с големи метални катерами, които могат прекрасно да се съчетават с плътни чорапи. Добро решение за хладните и все още неопределени в температурно отношение следобеди. Връщат се и неголемите квадратни токове, така любими на дизайнерите от времето на минимализма т.е. отпреди десет или малко повече години. Любопитното днес е, че тези стабилни обуща се съчетават безгрижно с копринени и атлазени поли. Изглежда екстравагантно. И весело.

Обичате лачените обувки? Настъпва вашето време. Романтика, сияйно настроение и чистота лъхат от доста колекции тази пролет. Лъскави обувчици с вид на глазирани сладкиши създават настроение и определено печелят внимание. Общо взето правилото (при това от няколко години) гласи „колкото повече ретро нюанси присъстват в облеклото и аксесоарите, толкова по-модно изглеждате“. Това се отнася и за обувките. Балетни пантофки, танго или валс обувки, всички класически танци се толерират. И крачетата ни без да питат току-виж весело затанцували. Напук на грижите.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg