Автор: Jessie
Публикувано на: 19.05.2011 14:31:02

Рейтинг:

Зимната

Ботуши от кожа на питон (или на средноголям динозавър), дълги до коляното кожени якета, цветове в пастелен шик, прозрачни дълги рокли от дантела… това е новата колекция на Valentino.

 

Обувките са с контрастна каишка и с форма за танго. Ботушите са на здрав ток и с формата на кюнец (без подчертаване на глезена). Някои са бежеви, други – крокодилски, а трети са от дантела и навярно са само за нощния клуб, но не и за истинска зима на улицата.
 
Хубавото в тази колекция е, че талията си е на мястото, раменете са големи точно колкото трябва (нито са прибрани прекомерно, нито са раздути като на ръгбист). Дължината на полите е над коляното, ама точно колкото е необходимо да привлече вниманието на зяпачите, без да дискредитира стила на дамата.
 
И тук се повтаря тенденцията да се наслагва дантела на всевъзможни места. В случая по ботушите и мантата. Не е за вярване, но изглежда забавно и интересно.
 
Вечерните рокли са семпли, прибрани и дългополи и много приличат на онези от края на 70-те.
 
Цветовете са бежеви, приглушено сини, черно и тъмно бордо. Изобщо – впечатлението, което Valentino създава е на заможна лейди, която е изискана без особено да се старае да се показва. Просто защото си е такава: богата и перфектна.
 
снимки: fashioninquisitive.com
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg