Автор: Jessie
Публикувано на: 28.03.2011 17:48:31

Рейтинг:

„Аз
Ако следите модните тенденции и искате да изглеждате стилно по всяко време, тогава най-вероятно вече сте огледали магазините и сте си купили от модерните чадъри. А може би и не само един.

Всяка жена знае, че чадърът не е само инструмент за защита от дъжд. Чадърът на първо място трябва да отделя своята притежателка от тълпата. Трябва и хармонично да се вписва в нейния тоалет. Именно затова модните фенки понякога притежават цели колекции чадъри.

Ако досега така и не сте намерили своя чадър, нека заедно се осведомим какво предлагат напоследък дизайнерите и какво е актуално според уличната мода.

Като във всички останали сегменти, и при чадърите модата се връща към добрата стара класика. Актуални са както класически елегантни, така и простите сгъващи се модели. Същевременно, модни са чадъри с необичайни рисунки и принтове.

Ярките чадъри с куполообразна форма са сред най-удачните допълнения към ежедневния пролетен гардероб.

Ако обичате стилът Барби, изберете рисунък, който с ненатрапливата си романтика напомня романтизма на минали десетилетия. Трогателните къдрички по края изглеждат наистина женствено.

Любителките на екзотиката също могат да подбират в разнообразието от леопардови, зебрени, змийски щампи. С тях ще предизвикат внимание към себе си даже в най-проливния дъжд.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg