Автор: Jessie
Публикувано на: 15.04.2011 13:15:28

Рейтинг:

Ботоксът

Съвременната жена е убедена, че трябва да остане привлекателна и млада възможно най-дълго. Да изглежда на 20, независимо от биологичната й възраст, е стара мечта на жената. Най-важният фактор, скриващ възрастта, е липсата на бръчки. Естествено, тук се включва и младата, изпъната шия.

 

За борбата с бръчките са изобретени милион козметични средства. Съществуват кремове и лосиони, и маски, и много-много други хитрини. Само че, дори да се употребяват денонощно, тези препарати не препятстват лицевата мимика и наследствената еластичност на кожата. Ние сме южняци, нашите лица са значително по-изразителни от бледоликите обитатели на Севера. Също така ни грее много по-интензивно слънце, което ни прави щастливи, но и ни кара да съзряваме (и остаряваме) по-рано.
 
Така че, за тези, които желаят да задържат или върнат младостта по вълшебен начин, остава само едно средство: ботоксът. Първите инжекции ботокс се появяват някъде около 10 години назад. Инжектирането на ботулинов токсин върши чудеса с изглаждането на кожата, даже при жени, прехвърлили 45. Само няколко боцвания тук и там по челото и до 6 часа кожата става като новородена. Ботоксът блокира и мускулатурата, така че край със свирепите мимики и изражението на тревожност.
 
Обаче трябва да се знае, че ботокс се поставя само от лекар и в клиника, която има разрешение за такива процедури. Никакви самоделни експерименти. ТОВА Е МЕДИЦИНСКА ПРОЦЕДУРА! Не може да се прави от козметички!
 
Ботоксът е скъпа интервенция, но действието му е 4 месеца след първо поставяне и 7 месеца след всяко следващо.
 
Ботокс не се препоръчва на хора, страдащи от нервни или соматични заболявания. Също така бременните жени трябва да се посъветват със своя лекар преди да се подложат на инжектиране (все пак става въпрос за токсин).
Ботоксът – еликсир на младостта
Ботоксът – еликсир на младостта
Ботоксът – еликсир на младостта
Ботоксът – еликсир на младостта
Ботоксът – еликсир на младостта
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg