Има ли красота над 30 години?

Има ли красота над 30 години?

17.05.2011 13:52:09

 
За много хора е сложно да приемат и да се научат да ценят възрастта си. Трудно им е да се примирят, че много-много възможности са безвъзвратно пропуснати. Нещата не са се подредили според техните намерения, а желанията ги изгарят отвътре.    Всички ние рано или късно започваме да се замисляме за възрастта си. Някои лесно се примиряват с това, че млечната младост си е отишла и се наслаждават на зрелостта и самостоятелността, а други – напротив.   Да си кажем честно, за това донякъде е виновна масовата истерия по младостта и красотата. Днес младостта е символ на успеха, а зрелостта (даже не и старостта) се приема като някакъв порок или като болест. Медиите наливат масло в огъня като непрекъснато показват всевъзможни методи за задържане на младостта.   Така попадаме в клопката на вечното надбягване по пътя към непресъхващата младост. Вместо да си

Разноцветната спирала е радост за окото

Разноцветната спирала е радост за окото

17.05.2011 12:38:30

Цветната спирала за мигли се появява в бунтарските 60, когато хипитата преобръщат представите за красота и се фиксират върху всичко, което е шарено. 
 
От тогава цветната спирала заема водещи позиции в асортимента на производителите на декоративна козметика и се явява голяма любов на визажистите и гримьорите. Те неуморно повтарят, че разноцветната спирала може да разчупи образа, не само за вечерни и екстравагантни поводи,а и при ежедневния имидж.    Гримът с цветна спирала е постоянна модна тенденция, тъй че и лято 2011 няма да е изключение. Освен черната лкасика, на подиумите в Милано, Ню Йорк и Лондон присъсъваха кафяви ресници, както и бронзови, зелени, лилави и даже неонови оттенъци.   Простият факт е, че цветната спирала придава на очите блясък, а на миглите – обем.    Кафява спирала за ресници: Кафявото е идеално за

Венчални пръстени

Венчални пръстени

16.05.2011 21:11:42

Покрай кралската сватба на английския престолонаследник и неговата милионерка от народа, светът полудя на тема „сватби“.

Всички атрибути на брачното тайнство се разглеждат под лупа: рокли, воали, коронки и пътъци се дискутират до припадък.

Обзор на модата от кинофестивала в Кан

Обзор на модата от кинофестивала в Кан

16.05.2011 18:03:20

Вече отбелязахме, че кинофестивалът във френския курорт Кан е всичко, което личностите от шоубизнеса могат да искат, но най-много е безплатно модно ревю и безценен източник на идеи за шик, фешън и стил.

Бежово-телесни нюанси, тоалети от дантела, малки черни рокли, дълги рокли, драпирани като антични елински хитони, разпилени прически и умерено количество бижута е единодушната визия, която актрисите от целия свят демонстрираха през последната седмица в Кан.

Как да се обличаме, за да се харесваме на мъжете

Как да се обличаме, за да се харесваме на мъжете

13.05.2011 15:02:56

Мъжете са странни същества. На свръхмодните панталони от най-скъпия бутик в МОЛ-а даже не обръщат внимание, актуалните дантелени клинове ги оставят равнодушни, а при вида на потресаващите нови шалвари само мръщят вежди… Затова пък най-простата бяла риза с отворено на врата копченце и черна права пола до коляното ги довеждат до възторг. Каква е мъжката логика? Понякога са направо неразгадаеми!

Като начало – няколко общи правила, към които една дама трябва да се придържа (независимо от възрастта си – правилата са вечни – както и мъжката логика). Ако искате да се обличате така, че да се харесвате на мъжете, а не да правите впечатление на приятелките си, е добре да ги спазвате. Понеже жената се впечатлява от стилистиката и цената на дрехата, а мъжът – само от извивките на тялото ви.

Да отслабнем без вреда за здравето

Да отслабнем без вреда за здравето

12.05.2011 19:21:49

Може би и вие сте от хората, които не ядат много. И рядко преяждат. Но въпреки това не могат да се отърват от излишните килца. Навярно отговорът се крие в сладкишите?!

Да не би и вие да сте от тези, които не вярват в диети? И като голяма част от нас смятате, че диетите може и да са помогнали някому, но определено този някой не сте вие? Защо тогава не погледнете този примерен режим, който е лесен за изпълнение, вкусен и няма да ви остави гладни. А същевременно ще балансира теглото ви.

Кожа, съвършена като порцелан

Кожа, съвършена като порцелан

12.05.2011 18:47:58

За красива, порцеланова кожа мечтаят много жени. Но въпреки изобилната информация за козметика, грижи и салони, все така щастливките с гладка безупречна кожа са малко. И дори най-информираните дами понякога правят грешки, които им пречат по пътя към идеалната кожа. За радост грешките са лесни за преодоляване.

1. Често жените мият кожата си с по-сини или твърде пенливи сапуни, които не са им нужни. Мекият, щадящ сапун не е пенлив, а обилно пенещите се сапуни изсушават и състаряват кожата. Дори да имате мазна кожа, нежният сапун ще свърши работа. Женската кожа е много нежна и не бива да се третира със силни перилни вещества. Изобщо – колкото повече натурални продукти има в сапуна, тоника или лосиона толкова по-добре за кожата.

Назад към природата

Назад към природата

10.05.2011 15:35:18

С настъпването на слънчевите дни повечето хора започват да се оглеждат накъде да избягат от градския прахоляк. Късметлии са тези, които имат местенце на село. Другите просто щъкат от балкон на балкон и зяпат телевизора.

Ароматът на влажна пръст, току-що порасли пролетни билки и треви, жуженето на пчелите и пъстротата на цветята мамят душата и направо предизвикват към трудови подвизи в името на бъдещата богата реколта. Само не се претоварвайте след зимния застой в панелката – съветват докторите!

Очите говорят

Очите говорят

10.05.2011 10:44:34

Някога бабите ни имали правило: „Разкраси си очите така, че само с поглед да можеш да спреш мъж на улицата“. А в някои арабски страни единствено очите могат да говорят на човека, който срещнеш, защото другото е обвито в бурка.

Така или иначе, гримът на очите трябва да се полага много старателно, защото е основната част от впечатлението, което женското лице създава. Само че красиво и правилно умеят да се гримират малко дами.

Ноктопластика за всички

Ноктопластика за всички

09.05.2011 13:42:48

Красивите ръце са един от най-важните елементи в образа на перфектното момиче. За да изглеждат ръцете ви винаги внимателно обгрижени, е нужно системно да се прави маникюр. Някои щастливки имат здрави нокти, лъскави и твърди като мрамор. Но има и други жени, които не по-малко желаят да притежават хубав маникюр, но ноктите им се чупят като вестници. Тъкмо в тяхна чест е създадена процедурата за наставяне и изграждане на нокти, наречена ноктопластика.

Благодарение на пластиката можете да придобиете маникюра на мечтите си, дори и ако природата не ви е надарила с големи и здрави нокти. Обаче безвредно ли е това?

Предишна Следваща
Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg